MEDPAK Blog

+355 69 22 08985 info@medpak.org

Menu

Te reja nga MEDPAK

Projekt i ri i USAID, “Assist Impact” dhe “MEDPAK”

“Fuqizimi ekonomik i grave në zonat rurale, veçanërisht i grave me AK dhe të atyre që kujdesen për familjarë me Aftesi te Kufizuara” Ne muajin[...]

read more

Workshop në Koplik

Me datën 26.09.2013, në Koplik u organizua workshopi me temë: “Këndvështrim i përgjithshëm i situatës së Personave me Aftësi të Kufizuara, si dhe nevoja për[...]

read more

Letra e një nëne me një fëmijë me Sindromën “Dawn”

Nje letër për birin tim!” Emanuela Zaimi – Themeluese e Fondacionit “Down Syndrome Albania” Biri im i bukuri! Ti dhe pak dite dhe mbush vitin[...]

read more

Stafi ynë

Partneret tane